İçeriğe geç

Dr Üyelik Ücretli Mi

D&R üyelik nedir?

D&R kartınızla D&R sadakat programına üye olursanız, D&R mağazalarında yapacağınız her alışverişte puan toplayacak ve çeşitli ürünlerde özel fırsatlardan yararlanacaksınız*. İndirimlerden ilk siz haberdar olacak ve özel kampanyalarla avantajlı alışveriş yapabileceksiniz.

D&R’ye nasıl üye olunur?

ÜYE GİRİŞİ İÇİN ADIMLAR www..tr adresine gidin ve sağ üst köşedeki “ÜYE GİRİŞİ”ne tıklayın ve açılan sayfada üyeliğinizi oluştururken kullandığınız e-posta adresinizi ve şifrenizi girin. “Giriş” (veya “Facebook ile Bağlan”) butonuna tıklayın.

D&R kartı ne kadar?

Hediye çeklerimiz 25, 50, 100 ve 250 TL değerindedir.

D&R kargo ücretsiz mi?

500 TL ve üzeri siparişlerde yurtiçi adreslere kargo ücreti alınmamaktadır. 500 TL altı siparişlerde yurtiçi adreslere kargo ücreti 59 TL’dir.

Üyelik aktivasyonu nedir?

Aktivasyon kodu, ürünü veya hizmeti başlatmak için kullanılır. Bu kelime özellikle teknoloji ürünlerinde üyelik işlemleri yapıldığında veya satın alınan bir ürün çalıştırıldığında sıklıkla kullanılır.

D and r’ın açılımı nedir?

Kasım 1996’da Doğan Holding ve Raks Grubu işbirliğiyle kuruldu ve iki şirketin baş harfleri yeni kurulan şirketin adını oluşturdu. Mağazalarında elektronik ürünler, filmler, kırtasiye malzemeleri, kitaplar, müzik albümleri, oyuncaklar ve çeşitli hediyelik ürünler satılıyor.

D&R kargo ücreti ne kadar 2024?

D&R şirketinin web sitesinde 250 TL üzeri alışverişlerde kargo bedava yazıyor. Ancak bu tutardan fazla alışveriş yapmak istersem 29.90 TL ek kargo ücreti alınıyor.

Tam adres kaç TL üzeri kargo bedava?

Kargo ücretiniz ne kadar? 450 ₺ üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir.

Dr. kaç günde kargoya verir?

Standart Kargo: 3-7 iş günü Ekspres Kargo: 1-3 iş günü Aynı Gün Teslimat: Siparişin aynı günü teslimat (sadece belirli bölgeler için geçerlidir)25 Haziran 2010

D&R hangi banka ile çalışıyor?

Web sitemizden yapacağınız alışverişlerde T. Garanti Bankası A.Ş. ve Yapı ve Kredi A.Ş. alışverişlerinde bankanızın kredi kartlarınızda biriken bonus ve world puanlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

D&R doğum günü hediyesi veriyor mu?

Duygularınızı paylaşabileceğiniz bir hediye kartı ve sevdikleriniz için bir doğum günü hediyesi. Hediye kartınızı ve zarfınızı, verilen küçük yapışkan bantı kullanarak pakete kolayca yapıştırabilirsiniz. Hediye kartı boyutu: 6,7 x 6,7 cm. Zarf boyutu: 7 x 9 cm.

D&R kart nerede kullanılır?

www..tr adresinden satın alınan e-kitap hediye kartları yalnızca online mağazada (.tr) ve e-kitap ürünleri satın almak için kullanılabilir. E-kitap; tablet, telefon ve e-okuyucu gibi cihazlarda okuma deneyimi sağlayan dijital kitaptır. Lütfen e-kitap hediye kartı sipariş formunu eksiksiz doldurun.

D&R hangi ülkenin?

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yer alan D&R, Kasım 1996’da kurulmuş olup ilk mağazasını Mayıs 1997’de Erenköy’de açmıştır. Türkiye genelinde 52 ilde 217 mağazası ve 2100 çalışanı ile müşterilerine sektör lideri olarak birinci sınıf hizmet kalitesi sunmaktadır.

D&R mağazadan teslim var mı?

D&R. Bukoli, Bukoli’nin anlaşmalı olduğu market, çiçekçi gibi noktalardan online alışverişlerinizi teslim almanızı sağlayan yepyeni bir kargo sistemidir. Bukoli’yi kullandığınızda kargonuzu beklemek zorunda kalmazsınız. Kargonuz seçtiğiniz noktada sizi bekler.

D&R’dan kulaklık alınır mı?

Yüksek kaliteli ve şık kulaklıklar D&R’da! Günlük hayatta veya oyun oynarken rahatlıkla kullanabileceğiniz, yüksek ses kalitesine sahip şık bir kulaklık satın almak istiyorsanız kategorimize göz atabilir ve aradığınız modeli kolayca bulabilirsiniz.

D&R ne oluyor?

Kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyunlardan hobilere, hediyelik eşyalardan kırtasiye ürünlerine kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünleriyle ziyaretçilerini buluşturan D&R, okuyan ve dinleyen bir Türk toplumunun oluşmasına katkı sağlıyor.

D&R kart nerede kullanılır?

www..tr adresinden satın alınan e-kitap hediye kartları yalnızca online mağazada (.tr) ve e-kitap ürünleri satın almak için kullanılabilir. E-kitap; tablet, telefon ve e-okuyucu gibi cihazlarda okuma deneyimi sağlayan dijital kitaptır. Lütfen e-kitap hediye kartı sipariş formunu eksiksiz doldurun.

D&R sigorta yapıyor mu?

GIG Sigorta ve D&R işbirliği ile sunulan, üç farklı teminatı bünyesinde barındıran paket sigorta ürünüdür.

D&R puan nasıl kullanılır?

Ödül Puanlarını Kullanın Ödeme bilgileri sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra ödeme işlemi sırasında “Puanları Kullan” seçeneğini seçmeniz yeterlidir. D&R siparişlerinizi banka kartı kullanarak ödeyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir